Reviews

Jochen Grübling - 8 maart 2023
Really nice contact - the purchase was a very good experience. Thank you!

Jo Hebermehl - 8 november 2022
Jordy ist Klasse! Eine klare und schnelle Kommunikation, leider war der Versand mit FedEx eine einzige Katastrophe, wurde aber von Jordy sehr gut gemanagt. Kaufe sehr gerne wieder - nur mit anderem Versandunternehmen!

Daniel Sindelar - 13 juli 2022
It was a pleasure to do business with Jordy who was very service minded and helpfull all the way. Highly recommended!

Fernando Chaves - 17 Januari 2022

Amazing service and buying experience. Jordy assured a flawless buy and accompanied the process personally all the way.

Will recommend 10 over 10 to anyone who wants to buy an interesting time piece.


Cedrik Wrabetz - 14 januari 2022
Der Kontakt zum Verkäufer war sehr angenehm und schnell.

Die Uhr sieht aus wie auf den Bildern und ist in beinahe perfekten visuellen Zustand.
Die Uhr hatte leider entgegen der Angaben, starke Probleme im Uhrwerk. Als ich den Verkäufer darauf angesprochen habe, hat sich dieser dafür entschuldigt und die vollen Kosten (1050€) für die Revision bei Rolex direkt, übernommen.

Ich kann den Verkäufer nur weiterempfehlen und würde auch selbst wieder bei ihm kaufen.

Vielen Dank für den reibungslosen Kauf.

H. Widlund - 24 november 2021
Very good service from the start with quick and accurate response on all my questions. Beautiful watch in line with the description.

E. van der Veen - 27 september 2021

Met oog voor detail , service en kwaliteit ben ik geholpen door Jordy aan een mooie Datejust. Horloge verkeerd echt in perfecte staat. Het zal vast niet het laatste horloge zijn dat ik bij je zal kopen.

T. de waal - 13 augustus 2021
Gisteren m’n absolute grail (naast mn speedmaster natuurlijk ) bij Jordy gekocht. Geweldige ervaring!

Toen ik een tijdje terug een advertentie plaatste voor een datejust hebben we al meermaals via whatsapp en telefonisch contact gehad, maar ben destijds toch voor een ander model gegaan. Laatst weer contact opgenomen met Jordy omdat ik interesse had in het overnemen van een prachtige en scherpe 16710 uit 2007. Wederom vaak met elkaar gebeld, en uiteindelijk heeft ‘ie vanaf z’n vakantielocatie heeft alles geregeld voor me en stond er gisteren een pakketje op me te wachten. Super geregeld gewoon!

Jordy bedankt jongen, en graag tot een volgende keer 

Mikael Bertheau - 7 augustus 2021
Nothing but great things to say about Jordy: prompt reply, fast delivery, fantastic watch. An ideal first experience.

S. Elsevier - 14 juli 2021

Vandaag met Jordy afgesproken voor de aankoop van een nieuw horloge. Top service, afspreken in je favoriete wijnbar voor een borrel en een gesprek over al het moois wat Jordy in het aanbod heeft. Jordy is jong, kundig en gepassioneerd over de horlogerie. Bedankt voor je service en het afleveren van een nieuwe aanwinst.

P.W.S. Pouw - 28 juni 2021
Jordy is een jonge, bevlogen horlogeliefhebber, met een prachtig aanbod aan vintage horloges. De passie voor uurwerken met een verhaal staat bij hem voorop, pas daarna komt het verkopen. Bij tien over tien dus geen tijdsdruk, maar alle rust - en dat is in deze soms hijgerige branche en deze haastige tijd helaas nog weleens anders. Tien over tien is een relatief nieuwe speler op de markt, maar is definitely here to stay!

J. Smans - 21 juni 2021
Super fijne gedreven ondernemer met passie voor het vak! Ik heb meerdere keren zaken gedaan en hij neemt echt de tijd voor je. Kan tien-over-tien iedereen aanraden, je bent echt een ervaring rijker.

G.N. - 2 mei 2021
Super vriendelijke jongen, die kwaliteit en klantvriendelijkheid in zijn werk terug laat komen.

Herco - 6 januari 2020
Het horloge is zoals omschreven. Werd keurig aan huis afgeleverd met uitleg. Fijn contact gehad tijdens de koop en afhandeling. Ik kan Jordy zeker aanbevelen.

Jason van Erve - 5 april 2020
Op 3 april 2020 ben ik eigenaar geworden van mijn hele mooie Datejust ref. 16030 uit het jaar 1983.

Ik heb mijn Rolex bij Jordy gekocht omdat het goed voelde om bij hem mijn eerste Rolex te kopen.

Jordy is een eerlijke, rustige jonge man die weet waar hij over praat als het om horloges gaat.

Horloges zijn Jordy’s grootste passie, het liefste vintage Rolex en Tudor.

Als je ooit een Rolex wilt kopen neem dan contact op met Jordy. Het is een fijne man met betrekking tot het kopen van je misschien wel eerste Rolex. Hij geeft je graag alle informatie over je horloge en komt zelfs aan huis. Zo heb je toch net dat persoonlijke contact wat het dan weer wat aangenamer maakt.

Tot op de dag van vandaag ben ik er nogsteeds super blij mee!

Bas - 5 november 2020
Ik heb in nov 2020 een Rolex gekocht bij 10 over 10. De advertentie sprak me direct aan. Na prettig contact via de mail met Jordy ben ik gaan kijken. In alle rust het horloge en toebehoren kunnen bekijken. Alles was precies zoals beschreven. Oh en natuurlijk een goed gesprek over horloges gevoerd zoals liefhebbers dat doen. Dank Jordy!

JS - 20 november 2020
Van Jordy een fraaie Rolex datejust 1601 met witgouden bezel gekocht, mooi exemplaar. Prettig contact en zeer correcte afwikkeling.

Bram van de Sande - 20 december 2020 
Super snelle levering en een super klant gerichte benadering.

Ik kreeg een budget om een horloge te kopen maar zelf had ik er nog geen verstand van. Uit gekomen bij 10 over 10 en hier mijn wensen aan uitgelegd. Ik kreeg gelijk antwoord met een aantal foto's. Jordy onderzocht mijn wensen en zo zijn we samen steeds verder gaan kijken. Uiteindelijk bij een super mooi horloge uitgekomen wat precies bij mij past.

Ook wilde ik graag een tekst aan de achterkant laten graveren. Dit heb ik vermeld en dit werd ook door hem geregeld.

Conclusie: professioneel, klantvriendelijk, doelgericht en een dikke aanrader voor een ieder die op zoek is naar een degelijk horloge.