Over ons

Over 10 over 10
10 over 10 is ontstaan vanuit jarenlange liefde en passie voor exclusieve horloges. Ambacht, kwaliteit en Zwitserse precisie staan bij 10 over 10 op nummer één!

Volgens Jordy bestaat er geen mooier moment dan wanneer iemand zijn of haar eerste horloge aankoopt, of de verzameling uit kan breiden. Het doel van 10 over 10 is om onderdeel te zijn van dit bijzondere moment!

Over Jordy
In mijn jongere jaren begon er een liefde op te bloeien. Dit was echter niet direct een liefde voor een knappe dame zoals je zou verwachten... maar voor horloges! Deze liefde had ik niet van een vreemde. Toen mijn opa 's ochtends één van zijn horloges pakte en deze opwond om de nieuwe dag te beginnen, raakte ik al gefascineerd door de kleinste details. Op mijn vijfde verjaardag mocht ik van mijn ouders dan ook mijn allereerste horloge uitzoeken. Op latere leeftijd groeide mijn interesse in de horlogewereld dan ook snel, waardoor ik me begon te verdiepen en specialiseren in specifieke merken en modellen. Met de jaren ontwikkelde ik mijn eigen smaak en bloeide er een liefde op voor exclusieve Zwitserse vintage horloges. Ik legde mijn eerste verzameling aan met een Omega Speedmaster en kort daarna een Rolex Datejust. Al snel ontwikkelde ik oog voor de kleinste details, perfectie en kwaliteit. 

Wanneer ik een vreemde tegenkwam met een interessant horloge, knoopte ik meteen een gesprek aan om het verhaal achter het horloge te achterhalen. Wanneer ik bij vrienden en familie was, dwaalden mijn gesprekken al snel af naar mijn passie. Het duurde dan ook niet lang voordat ik mensen in mijn omgeving besmette met het horlogevirus. Tijdens mijn studie Ondernemerschap & Retailmanagement verkocht ik zo nu en dan horloges aan vrienden en wist ik al enkele klanten aan me te binden. Dit was de eerste stap in het oprichten van 10 over 10.

Aankoop
Om uiteindelijk de koper te beschermen en de kwaliteit en de originaliteit te waarborgen neemt 10 over 10 uitsluitend van betrouwbare kopers en relaties producten af. Al onze horloges worden individueel en zorgvuldig geselecteerd en pas aangekocht wanneer ze voldoen aan onze kwaliteitseisen.

Service/revisie
Zodra een horloge aangekocht is wordt het uurwerk volledig nagekeken en getest door een vakkundige horlogemaker om er zeker van te zijn dat het horloge voldoet aan alle normen. Indien nodig wordt het horloge voorzien van een volledige revisie. Het behoud van originaliteit en het verzekeren van een lange levensduur staan centraal in dit proces.

Publicatie
Pas wanneer een horloge aan al onze kwaliteitseisen en normen voldoet, wordt deze gefotografeerd en op onze website gepubliceerd. 

Verzending
Zodra een product bij ons besteld is, wordt deze in een veilige verpakking naar u verzonden. Al onze verzendingen zijn verzekerd waardoor zowel u als wij altijd beveiligd en verzekerd zijn. Wij houden u door middel van e-mail op de hoogte van de status van uw bestelling, totdat u uw pakket in ontvangst heeft mogen nemen.

Nazorg
Nadat u het horloge heeft ontvangen blijven wij graag op de hoogte van uw aankoop en in contact met u. Het is belangrijk voor ons dat uw horloge aan alle wensen voldoet. Ook biedt 10 over 10 reparaties en onderhoud aan zodat uw horloge wordt voorzien van de juiste zorg. Klik hier voor meer informatie.

Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen op:

- Bellen op +31 6 83 82 07 10
- Mailen via info@10-over-10.com
- Gebruik maken van onze chatfunctie

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. Wij streven ernaar om binnen enkele minuten te reageren.