Garantie & Service

Garantie
10 over 10 biedt een standaard garantie van 12 maanden op het uurwerk vanaf de datum dat u uw horloge heeft aangekocht (let op: het kan zijn dat er een afwijkend garantietermijn van toepassing is indien aangegeven in de beschrijving of afgesproken met de klant). Indien schade wordt aangebracht door onjuist of onzorgvuldig gebruik, door de eigenaar of door derden is de garantie niet van toepassing. Deze schade omvat: wijzerplaat, wijzers, band (incl. sluiting), glas en de kast (kroon, pushers en bezel).

Horloges worden getest op waterdichtheid, maar 10 over 10 kan 100% waterdichtheid van een vintage horloge niet garanderen. Daarom wordt schade aan de kast, het uurwerk en de wijzerplaat door binnendringen van water/vocht niet gedekt door de garantie. 

Alle wijzigingen aan het horloge, bijvoorbeeld door toevoeging of vervanging van onderdelen die niet door de fabrikant of 10 over 10 zijn geleverd, zijn uitgesloten van de garantie. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor de handelingen van derden of consumenten. Het garantiecontract loopt onmiddellijk af wanneer de koper besluit een horloge aan een derde partij te verkopen.

Service

Aankoop
Om uiteindelijk de koper te beschermen en de kwaliteit en de originaliteit te waarborgen neemt 10 over 10 uitsluitend van betrouwbare kopers en relaties producten af. Al onze horloges worden individueel en zorgvuldig geselecteerd en pas aangekocht wanneer ze voldoen aan onze kwaliteitseisen.

Service/revisie

Zodra een horloge aangekocht is wordt het uurwerk volledig nagekeken en getest door een vakkundige horlogemaker om er zeker van te zijn dat het horloge voldoet aan alle normen. Indien nodig wordt het horloge voorzien van een volledige revisie. Het behoud van originaliteit en het verzekeren van een lange levensduur staan centraal in dit proces.