Verzending & Levertijd

Verzending en levertijd

10 over 10 verstuurt uw pakket op een veilige wijze en volledig verzekerd via FedEx of UPS. 

Indien wij uw volledige betaling hebben ontvangen, zullen wij overgaan tot verzending. Wij streven ernaar om uw bestelling z.s.m. te verzenden met onze vervoerder.

Bestellingen zullen binnen 2 tot 3 werkdagen worden verzonden omdat 10 over 10 is gebonden aan vaste tijdstippen. Al onze uurwerken liggen opgeslagen in een beveiligde omgeving.

Wij verzenden enkel binnen de EU. (Wilt u een pakket verzonden hebben buiten de EU, neem dan contact op voor de mogelijkheden). 

Tarieven voor verzending 

- Gratis binnen de EU, verzekerd via Fedex of UPS. Contact ons voor de mogelijkheden en prijzen voor bestellingen buiten de EU.


Bestellingen buiten de EU en invoerbelastingen

Voor bestellingen buiten de EU bent u als klant zelf verantwoordelijk voor alles wat u invoert en de geldende invoerbelastingen. U dient de vergoedingen zelf te betalen. 10 over 10 is niet verantwoordelijk voor de invoerbelastingen.

Bij het invoeren van artikelen zal de vervoerden en/of het douanekantoor u hiervoor benaderen. 10 over 10 heeft geen invloed op de hoogte van het te betalen bedrag.

Het douanebeleid verschilt per land. Neem contact op met uw locale douanekantoor voor meer informatie.

10 over 10 accepteert geen retourzendingen van bestellingen die buiten de EU zijn geplaatst. 

Status van uw bestelling

Wij houden u door middel van e-mail op de hoogte van de status van uw bestelling. Indien u vragen heeft over uw bestelling en/of de levertijd, kunt u contact opnemen op:

- Bellen op +31 6 83 82 07 10
- Mailen via info@10-over-10.com
- Gebruik maken van onze chatfunctie

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. Wij streven ernaar om binnen enkele minuten te reageren.