Retourbeleid & Terugbetaling

Retourbeleid & Terugbetaling

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd voor horloge aankopen die zijn gedaan via www.10-over-10.com. De kosten voor retourneren komen voor eigen rekening van de koper. Het pakket retourneren is de verantwoordelijkheid van de koper totdat het ons heeft bereikt.  

10 over 10 biedt een bedenktijd van 7 dagen voor alle 'online' horlogeaankopen, evenals aankopen die persoonlijk zijn gedaan via een fysieke afspraak. We staan klanten toe om hun aankopen binnen een periode van 7 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen te retourneren. Uw herroepingsrecht gaat in op de dag van ontvangst van uw horloge.

Leren bandje:
Horloges die zijn geleverd met een leren bandje worden alleen teruggenomen indien het bandje nog in ongebruikte staat verkeert. Gedragen of beschadigde leren bandjes komen niet meer in aanmerking voor retournering.

Stalen/gouden band:
Voor horloges met stalen/gouden banden geldt dat deze alleen kunnen worden geretourneerd als de band nog in ongebruikte staat verkeert. Horloges met beschadigde stalen/gouden banden of banden met missende schakels komen niet meer in aanmerking voor retournering.

Horloges welke aangekocht zijn door middel van inruil kunnen niet worden geretourneerd. 

Horloges welke aangekocht zijn door middel van een zoekopdracht kunnen niet worden geretourneerd. 

Horloges besteld vanuit ''buiten'' de EU kunnen niet worden geretourneerd.

Voorwaarden 

Uw geretourneerde aankoop moet voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Horloges die zijn gedragen en schade hebben opgelopen, worden niet geaccepteerd voor terugbetaling.

- Een horloge moet in exact dezelfde staat worden geretourneerd als waarin het is verkocht.

- Alle documentatie of bijlagen die bij het horloge zijn geleverd, moeten samen met het pakket worden geretourneerd. Dergelijke toevoegingen kunnen bestaan uit: dozen, boekjes, papieren, hangtags of andere accessoires. Indien de geretourneerde producten niet compleet of beschadigd zijn kan 10 over 10 een bedrag in mindering brengen op de terugbetaling of uw retour afwijzen.

- Horloges waaraan wijzigingen zijn aangebracht, bijvoorbeeld door toevoeging of vervanging van onderdelen zullen niet worden geaccepteerd voor retour. Hieronder vallen ook reparaties die niet door 10 over 10 zijn uitgevoerd of vooraf zijn besproken. 

Terugbetaling

Terugbetalingen zullen altijd worden gedaan in dezelfde vorm van betaling die is gebruikt voor de oorspronkelijke verkooptransactie. Terugbetalingen zijn voltooid zodra de geretourneerde artikelen zijn ontvangen en zijn gecontroleerd op eventuele schade en gebreken. 10 over 10 is niet aansprakelijk voor pakketten die verloren zijn gegaan door het postorderbedrijf. Wij raden daarom aan om pakketten volledig verzekerd terug te sturen met track & trace. Als wij extra porto kosten moeten betalen voor uw pakket dan kunnen wij deze kosten in mindering brengen op de terugbetaling. 

Als alle geretourneerde artikelen in de oorspronkelijke staat verkeren, dan zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen aan u terugbetalen. 

Horloges welke aangekocht zijn door middel van een zoekopdracht worden niet terugbetaald. 

Retour aanmelden

Een retourverzoek kunt u indienen op info@10-over-10.com of door middel van het onderstaande contactformulier.

(
Wij vragen u vriendelijk om een online-retourverzoek binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen in te dienen op info@10-over-10.com of door middel van het onderstaande contactformulier). 

Vermeld in het retourverzoek uw:

- naam
- ordernummer
- horloge + referentie
- besteldatum en datum van ontvangst
- eventuele opmerkingen / reden van retour
 
Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.